15 Οκτωβρίου 2013

Παιδικό πάρτυ στη φύση!

Εντάξει, εντάξει, το ξέρω... Είναι μεγάλο το διάστημα που έχω να ανεβάσω κάτι από τις αναζητήσεις μου σαν μάνα. Το θετικό είναι ότι επέστρεψα και νομίζω ότι θα μείνω, μιας και φέτος το χειμώνα αυτό το blog θα είναι ο ψυχολόγος μου, η παρηγοριά και το ενδιαφέρον μου. Με άλλα λόγια, σε λίγες μέρες καλωσορίζουμε το δεύτερο μωράκι στην οικογένειά μας και γίνομαι για δεύτερη φορά ΜΑΝΑ! Μανούλα μου (φωνή τρόμου...), που να ήξερα τι με περιμένει.
Αλλά για να ελαφρύνω λίγο το κλήμα, σήμερα έχω να σας πω για τα γενέθλια της πρώτης μου πλέον κορούλας. Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα διοργανώσαμε σε ένα πανέμορφο πάρκο στο Χολαργό.
Από την προηγούμενη χρονιά, είχα πολύ άγχος με το θέμα των γενεθλίων της μικρής μου, γιατί είναι σίγουρα ένα γεγονός που θέλω να γιορτάσω, και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να κόψω από την λίστα των καλεσμένων φίλους μου λόγω έλειψης χωρητικότητας στο σπίτι. Το σκεφτήκαμε αρκετά και αποφασίσαμε να "δοκιμάσουμε" την ιδέα του πάρκου. Εντάξει η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν πολλά οργανωτικά λάθη, αλλά τι στο καλό, η πρώτη χρονιά ήταν...
Φέτος από την άλλη εξαιτίας της εμπειρίας και σε συνδυασμό με την ηλικία της μικρής μας και των φίλων της, μπορέσαμε όλοι να ευχαριστηθούμε περισσότερο αυτό το πάρτυ. Ειλικιρινά δεν ξέρω πως θα μπορούσα να ικανοποιήσω 45 ενήλικες και 15 παιδάκια μέσα σε κάποια τετραγωνικά. Σε αντίθεση εκεί, ο κάθε ένας είχε την ελευθερία να κάνει ότι θέλει όπως το θέλει, χωρίς να αγχώνεται για το αν θα μου χαλάσει το λακαριστό ντουλάπι του σαλονιού μου. Πραγματικά τα θετικά είναι τόσα πολλά σε σχέση με τα αρνητικά, που αγαπημένες μου αναγνώστριες θα σας συμβούλευα να το δοκιμάσετε κάποια στιγμή, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.
Ζήτω η φύση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you for your comment!