Διάσημες νονές- Διάσημοι νονοί- Τυχερά βαπτιστήρια

Το κεφάλαιο νονός, νονά, βαφτιστήρια και βαπτίσεις είναι κάτι που θα ήθελα να ασχοληθώ, όχι για να δώσω πληροφορίες, αλλά για να παρουσιάσω την άλλη πλευρά του νομίσματος. Γιατί είμαστε μεγάλα θύματα που πάμε και δίνουμε λεφτά σε φουστανάκια και πανάκια που δεν θα ξαναβάλουν τα παιδιά μας ΠΟΤΕ. Αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης.

Σήμερα που η ημέρα είναι Παρασκευή και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι θα ήθελα να ασχοληθώ με το λάιτ θέμα των διάσημων νονών.

Πως να είναι άραγε να έχεις διάσημη νονά ή νονό; Χαχα, εγώ ξέρω, βασικά όχι εγώ, η κόρη μου θα ξέρει σε λίγα χρόνια και αν υπάρχει ακόμα αυτό το μπλόγκ θα σας απαντήσει αγαπημένοι μου αναγνώστες.

Προς το παρόν πάμε στον γιο του Elton John, που δεν έχει μόνο διάσημο μπαμπά αλλά και μία πολύ extreme και διάσημη νονά, την Lady Gaga.

O Elton από την άλλη μοιράζεται με την Liz Hurley το υπέροχο πράγμα του να είσαι νονός στους 2 γιους του David Beckham, στον Brooklyn και στον Romero.
 
H Drew Barrymore όσο και να ακούγεται περίεργο είναι η νονά της κόρης του Kurt Cobain.

 
Από την άλλη ο νονός της Drew Barrymore είναι ο Steven Spielberg.

H Jennifer Aniston έγινε νονά στην κόρη της κολλητής της Courtney Cox.

 
Τα δίδυμα του Brad Pitt και της Angelina Jolie έχει υπό την προστασία του ο Bono, ο γνωστός των U2. Ωραία φάση να έχεις νονό τον Bono, δεν ξέρω.








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεφάλαιο "Παιδικός Σταθμός" ή απλά ένα χάος στο κεφάλι μας;

Αργά και σταθερά