ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!


Σήμερα θα ήθελα να κουτσομπολέψουμε λίγο. 
Παρασκευή είναι, πολλές πληροφορίες έπεσαν μέσα στην εβδομάδα. Έτσι δεν είναι;

Κορίτσια σήμερα βλέπουμε παιδιά διάσημων μαμάδων και μπαμπάδων. Εντάξει, κάποια από αυτά, είναι και πολλά τα άτιμα. Το να είσαι παιδί διάσημων γονέων δεν ξέρω πως είναι, και δεν θα το μάθω ποτέ. Επειδή η ελληνική σόου μπιζ με εκνευρίζει αφόρητα, θα σας πάω στην Αμερική.

Εκεί θα βρούμε την φασιονίστα πιτσιρίκα Suri Cruise. Εδώ την βλέπουμε με την μαμά της Katie Holmes.

 

O σεφ Jamie Oliver και η γυναίκα του Jools, έχουν δημιουργήσει 4 αξιολάτρευτα τέκνα (Buddy, Poppy, Daisy και Petal). Τρελαίνομαι όταν βλέπω τόσο μεγάλες οικογένειες (και η μάνα να είναι πιο αδύνατη απ’ ότι είμαι εγώ τώρα που έχω κάνει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ). Εσείς;

Ένα ζευγάρι που το καμαρώνω, γιατί είναι κουκλιά και οι δύο και down to earth people. Jenifer Garner και Ben Affleck να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

 

Παρακάτω βλέπουμε μία περίπτωση λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες. Τα παιδιά της Sarah Jessica Parker και του Matthew Broderick. To πρώτο, ο James Wilkie και οι δίδυμες που ήρθαν στον κόσμο από παρένθετη μητέρα, η Marion και η Αbitha

 

Αχ αυτό το κοριτσάκι πολύ το λυπάμαι, δεν ξέρω γιατί… Έχει την πιο ξινή γυναίκα που κυκλοφορεί για μάνα, και πατέρα τον David Beckham. Και άλλα 3 αδέρφια. Αγόρια.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεφάλαιο "Παιδικός Σταθμός" ή απλά ένα χάος στο κεφάλι μας;

Αργά και σταθερά

Οι πρώτες μέρες...