Gwyneth Paltrow, σα να λέμε η κολλητή σου!

Καλημέρα! Παρασκευή σήμερα ε;

Αφού λοιπόν είσαστε όλοι και όλες τόσο χαρούμενοι που ήρθε η Παρασκευή και επιτέλους θα μπορέσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα παιδάκια σας (;?), θα ήθελα να σας μιλήσω για την Gwyneth Paltrow.

Την κοπέλα αυτή πολύ την συμπαθώ. Θα μπορούσαμε να είμαστε φίλες, δηλαδή εγώ θα ήθελα πολύ, δεν ξέρω για την ίδια. Αλλά που να βρει χρόνο η Gwyneth για νέες φιλίες όταν είναι τόσο πολυάσχολη;

Η Gwyneth που λέτε, εκτός από ηθοποιός και μαμά (έχει δύο παιδιά με τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin- κούκλος), είναι και ζωντανός άνθρωπος, που κάνει και άλλα ενδιαφέροντα εκτός από το να ξεσκατίζει και να περπατάει σε κόκκινα χαλιά. 

Η κοπέλα έχει business! Είναι η δημιουργός μίας εταιρίας που ονομάζεται GOOP. Η εταιρία αυτή έχει και ένα site

Το GOOP ξεκίνησε σαν blog το 2008, σχεδόν από τότε είμαι και εγώ subscriber, με σκοπό να παρουσιάζει όλα τα όμορφα πράγματα που μπορεί κανείς να κάνει, από το να βρει στο νετ μία συνταγή, μέχρι το να βρει το τέλειο φουστάνι για την άνοιξη στο Λονδίνο. Μέσα στα χρόνια, φυσικά το GOOP εξελίχθηκε σε ένα, θα έλεγα, οδηγό επιβίωσης δίνοντας στους αναγνώστες του αποκλειστική πρόσβαση σε συνταγές, συμβουλές ευεξίας, μόδα, ταξίδια κλπ κλπ.


Είδατε η  Gwyneth; Όχι θα κάτσει να σκάσει.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας πω ότι δύο από τους πρώην της είναι ο Brad Pitt και ο Ben Affleck.
Να μην ξεχάσω να αναφέρω επίσης ότι είναι από τις λιγοστές "σταρ" που μεγαλώνει τα παιδιά της αποκλειστικά, χωρίς νταντάδες.

Καλό ΣΚ ε, να μην το ξεχάσω ;)


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διάσημες νονές- Διάσημοι νονοί- Τυχερά βαπτιστήρια

Αργά και σταθερά

Μαμά, θα γίνει πόλεμος;