Μάνα, άλλος ένας ρόλος στη ζωή μας

Καλημέρα όλη μέρα!

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στις μαμάδες (τι πρωτότυπο)! 

Σε μία μαμά που επίσης πρόσφατα έμαθα ότι είναι μαμά και σοκαρίστηκα. Να σου πω την αλήθεια την συνάντησα μία μέρα στο πάρκο που είχα πάει την κόρη μου βόλτα. Αρχικά θεώρησα ότι έχει φέρει βόλτα το παιδί μιας φίλης της, της αδερφής της ή το βαφτιστήρι της. Όταν άκουσα όμως το μικρό ζουζούνι να την φωνάζει μαμά βεβαιώθηκα ότι η "Έλλη Λαμπέτη" έχει παιδί!


Στα δικά μου μάτια είναι πολύ συγκινητικό και άξιο θαυμασμού να βλέπω γυναίκες που ασχολούνται με τις τέχνες, άρα αφιερώνουν όλο τους το είναι σε αυτό, που είναι επιτυχημένες σε αυτό που κάνουν και παράλληλα είναι μαμάδες. Προσοχή, δεν αναφέρομαι στις γνωστές- άγνωστες τηλεπερσόνες ή εμπορικές παρουσίες της Τιβι. Αναφέρομαι φυσικά σε σοβαρούς καλλιτέχνες, όπως η Μαρίνα Καλογήρου.


Το Μαρινάκι λοιπόν, η κοπέλα της διπλανής πόρτας στην κυριολεξία αφού μένει στην ίδια περιοχή με εμένα θα μπορούσε να είναι και γειτόνισσα, το κορίτσι αυτό, η σύγχρονη ελληνίδα μάνα έχει δηλώσει πως από την στιγμή που έφερε στον κόσμο το μικρό της βλαστάρι αποστασιοποιήθηκε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην ανατροφή του παιδιού της.
Άκου τι ωραία που τα λέει η γλυκούλα: «Ο γιος μου έκανε πολύ καλά και ήρθε. Πιστεύω πως όλα γίνονται όπως πρέπει να γίνουν. Έτσι κι αλλιώς, δεν πιστεύω σε μια καριέρα, αλλά σε μια πορεία μέσα από την οποία δημιουργείς, μαθαίνεις, προσφέρεις, εξελίσσεσαι, που μπορεί να έχει περιόδους ακμής και παύσης, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός μας και με το πού μας οδηγεί η ζωή», καταλήγει η ηθοποιός.

Γεια σου ρε Μαρίνα!


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/241291/marina-kalogiroy-pisteyo-pos-ola-ginontai-opos-prepei-na-ginoyn#ixzz2JXgMqTla

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεφάλαιο "Παιδικός Σταθμός" ή απλά ένα χάος στο κεφάλι μας;

Αργά και σταθερά

Οι πρώτες μέρες...